Rosewood Islander Blog

Wat een gala!

Thursday, May 22, 2008

Wat een gala!

Donderdag 15 mei gaat bij ons zeker de boeken in als een memorabele avond. We waren uitgenodigd om op het eindexamengala van onze oude middelbare school, het Martinus College, te spelen. Deze unieke mogelijkheid ons onder de doelgroep te profileren (en oude leraren weer te ontmoeten) grepen we met beide handen aan. Zelfs zanger DJ Smit had zijn schooltrip naar Berlijn gecanceld om geen roet in het eten te gooien.

Het beoogde podium was eigenlijk veel te klein voor vijf van die dansende muzikanten, maar dat knusse had ook wel wat. Met een beetje improviseren pasten we er toch allemaal op. Zie foto voor de briljante opstelling.

Vanaf half 9 kwamen alle examenkandidaten in strakke pakken en oogverblindende jurken de zaal van Bantam binnen. Toen rond half 10 iedereen zo'n beetje binnen was, begonnen we met de eerste set. Deze set was vooral relaxt, zo konden we zelf ook een beetje wennen aan het geluid en het publiek opwarmen voor wat er nog komen ging.

De tweede set was ronduit een succes. Er werd lekker meegedaan door het publiek en vooral I'm Yours van Jason Mraz viel goed. De coole reacties maakten deze avond tot één om niet snel te vergeten.