Rosewood Islander Blog

Opposites, here we come!

Monday, April 21, 2008

Opposites, here we come!

Afgelopen zaterdag hebben we de 'Spektakel Showdown' in de R17 gewonnen!! Dit betekent dat wij deze zomer, op 18 juli, tijdens het 'Spektakel op het Plein' in Bovenkarspel, 45 minuten lang in het voorprogramma van [url=http://www.theopposites.nl]'the Opposites'" rel="nofollow">'the..." />

Rosewood Islander Blog

Opposites, here we come!

Monday, April 21, 2008

Opposites, here we come!

Afgelopen zaterdag hebben we de 'Spektakel Showdown' in de R17 gewonnen!! Dit betekent dat wij deze zomer, op 18 juli, tijdens het 'Spektakel op het Plein' in Bovenkarspel, 45 minuten lang in het voorprogramma van [url=http://www.theopposites.nl]'the Opposites' mogen spelen! Hiernaast een foto van de trofee die ons door de organisatie werd uitgereikt.

Deze bandbattle ging tussen zes bands, waaronder wij. Via stemformulieren konden de aanwezigen 1, 2 of 3 punten toekennen aan de bands. Omdat onze vaste schare supporters ons ook nu weer niet in de steek had gelaten (onze dank is groot!), hadden wij de meeste punten verzameld.

De volgende battle is donderdag 8 mei in Manifesto te Hoorn. Tijdens deze 'Pepper Preview Night' is een optreden tijdens het 'Pepperfestival', 6 september in Hoorn, te winnen. Daarna zullen we ons gaan storten op het neerzetten van een hele vette set voor, nu alvast, het hoogtepunt van onze zomer.