Rosewood Islander Blog

Pasen was voor Rosewood Reigersfestival

Tuesday, April 14, 2009

Pasen was voor Rosewood Reigersfestival

Met een goed gevoel kijken we terug op de 18e editie van het Reigersfestival. Door ontploffende monitoren in het toch al rokerige voorcafé, konden we lekker opwarmen voor ons optreden op het hoofdpodium. Vooral onze uitvoering van de Folsom Prison Blues (Johnny Cash) werd goed ontvangen.

We moesten vervolgens wachten tot de rockers van Ironic Maiden klaar waren met hun act alvorens we, reeds na twaalf uur, het Klaas Veul podium konden bestijgen. De grote zaal stond helemaal vol en het was fantastisch om te zien hoe we iedereen met onze rustige muziek (zo werden we ietwat minachtend aangekondigd) in beweging konden krijgen. Vele fans hadden de 8 Euro entree ervoor over om ons aan het werk te zien. Bedankt voor jullie support allemaal! Na acht nummers werden de kelen opnieuw schor geschreeuwd met de roep om Johnny Cash. Uiteraard konden we deze roep om meer niet negeren en werd de blues opnieuw ingezet.

Om niet in een leeg gat te vallen - we hebben het aankomende tijd nogal rustig - gaan we de tijd goed besteden met het opnemen van enkele van onze eigen tracks. We hopen binnenkort de eerste opnames via deze site te kunnen publiceren. Hou ons in de gaten!

Check hier de complete setlist.